Over

Mastering Your Real Estate

Vanuit een passie voor de gebouwde omgeving heb ik inmiddels ruime ervaring opgedaan in verschillende rollen bij zowel commerciële als maatschappelijke vastgoedorganisaties.

In 2014 heb ik mijn studie Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond. Een intensieve en inspirerende periode die heeft geleid tot een verdere verbreding van mijn kennis op het gebied van vastgoed, strategie en leiderschap. In deze periode is ook mijn ambitie ontstaan om woningcorporaties verder te helpen professionaliseren op het vlak van integrale vastgoedsturing. Vanuit deze ambitie ben ik in 2016 Mastering Your Real Estate begonnen.

Ik geloof in het verbeterpotentieel van woningcorporaties. Daarom zet ik mijn kennis en ervaring in om deze organisaties te helpen hun beleid en vastgoedsturing verder te verbeteren en professionaliseren.

Samenvattend: Een maatschappelijk betrokken en ervaren vastgoedprofessional. Met een passie voor het verbinden van stenen en mensen. Een teamspeler met luisterend en analytisch vermogen. Doelbewust, doortastend en initiatiefrijk.

Edwin Verhaagen MSc MRE
  • LinkedIn Edwin Verhaagen

Eigenaar / adviseur