Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

CIRCUSVIS, Utrecht

Adviseur

(september 2019 – heden)

In samenwerking met Circusvis werk ik aan verschillende opdrachten op het gebied van sociale huisvesting. De werkzaamheden variëren van advies over vastgoedsturing, strategie, beleid en innovatie. 

WOONINVEST, Voorburg
Assetmanager/Adviseur Vastgoedsturing

(april 2018 – december 2019)

 

WoonInvest is een middelgrote woningcorporatie actief in de regio Haaglanden. Eind 2017 heeft WoonInvest besloten om actief aan de slag te gaan met integrale vastgoedsturing in haar organisatie. Als Assetmanager / adviseur vastgoedsturing ben ik hiervoor de coördinator en trekker geweest. Dit heeft onder andere geleid tot een nieuwe portefeuillestrategie en bijbehorend facetbeleid en de positionering van de rol van asset manager in de organisatie.


 

SRO NV, Amersfoort
Adviseur Vastgoedsturing

(februari 2016 – december 2016)

 

In opdracht van verschillende gemeentes ontwikkelt en exploiteert SRO voorzieningen voor sport, recreatie, onderwijs, welzijn en zorg. SRO heeft mij gevraagd hun afdeling Maatschappelijk Vastgoed te helpen bij de ontwikkeling van objectbeheer naar integrale vastgoedsturing.

 

Belangrijke resultaten die samen met de medewerkers zijn behaald zijn o.a. een verbetering in de beschikbaarheid en kwaliteit van de data, het verbeteren van de besluitvormingsprocessen en het opstellen van KPI’s om de prestaties te kunnen meten.

 

Hierdoor kan de afdeling Vastgoed een meer proactieve, analyserende en adviserende rol vervullen voor haar opdrachtgevers. Dit heeft er mede toe geleid dat zowel de gemeente Amersfoort als de gemeente Haarlem eind 2016 hun contract met SRO hebben verlengd.