Diensten

Portefeuille- en assetmanagement voor woningcorporaties

"Portefeuille- en assetmanagement bij woningcorporaties draait om de balans vinden tussen stenen en mensen, op korte en lange termijn."

In de huidige markt zijn er veel zaken die het speelveld van woningcorporaties veranderen. Er moet meer resultaat behaald worden met minder middelen. De noodzaak en effectiviteit van uitgaven moeten beter worden afgewogen en verantwoord, transparantie is hierin belangrijk. Deze ontwikkelingen vragen om een efficiëntie- en moderniseringsslag.

 

Met portefeuille- en assetmanagement creëert u transparantie in uw financiële en maatschappelijke prestaties, verbetert u uw rendement en verbindt u strategisch beleid met de praktijk. Portefeuille- en assetmanagement bij woningcorporaties draait om de balans vinden tussen stenen en mensen, op korte en lange termijn.

 

Mastering Your Real Estate helpt u daarbij! Samen met u geef ik vorm aan uw organisatieontwikkeling op het vlak van strategie en integrale vastgoedsturing. Ik analyseer de huidige situatie, adviseer integraal of op onderdelen en implementeer het geoptimaliseerde beleid.